schoonmaak diensten

Hoe zonnepanelen schoonmaken?

Hier lees je hoe en waarom je zonnepanelen moet schoonmaken.

Lees verder

Samenwerken

Wil je samenwerken? Lees verder!

Bekijk partners

Wat is dry cleaning?

Lees hier wat dry cleaning is en wat het voor je kan betekenen.

Lees verder
hoe uw oven schoonmaken

Hoe uw oven schoonmaken?

Het is onvermijdelijk: na verloop van tijd raakt uw oven besmeurd met voedselresten, vet en olie. Maar geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Hier is een gedetailleerde gids over hoe uw oven schoon te maken, zodat hij weer blinkt als nieuw. Laten we beginnen!

 

1. De Voorbereiding

Eerst en vooral, ontkoppel uw oven. Veiligheid staat voorop! Verwijder vervolgens de ovenrekken en laat ze weken in een badje van warm water en afwasmiddel.

2. Het schoonmaken van de oven

Maak een schoonmaakpasta. Meng een halve kop zuiveringszout met een paar eetlepels water om een pasta te maken. Verspreid deze pasta dan op de binnenkant van de oven, maar vermijd het verwarmingselement.

3. Laten inwerken

Laat de pasta overnacht inwerken. Dit geeft de pasta voldoende tijd om het vuil los te maken.

4. De afwerking

Veeg de volgende dag de oven schoon met een vochtige doek. Gebruik indien nodig een plastic schraper om hardnekkig vuil te verwijderen. Plaats tot slot de schoongemaakte rekken terug.

5. Het schoonmaken van de oven deur

Voor de deur, maak een mengsel van gelijke delen water en azijn. Besproei de oven deur met dit mengsel en veeg het schoon.

6. Regulier onderhoud

Zorg ervoor dat u regelmatig uw oven schoonmaakt. Hiermee voorkomt u ophoping van vuil en blijft uw oven in optimale staat.

Blog

Wat verdient een schoonmaker?

Verder lezen